Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για εξατομίκευση περιεχομένου και καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Περισσότερα για τα cookies μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Αποστολή - Παράδοση

Αποστολές σε Ελλάδα

Οι παραγγελίες μας αποστέλλνονται με την SpeedEx ταχυμεταφορές και την ΕΛΤΑ COURIER (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ). 


Η αποστολή γίνεται συνήθως την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας σας και φτάνει σε σας συνήθως την επόμενη εργάσιμη, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και έως τις 5 εργάσιμες ημέρες.

Για όλες σας τις αγορές η αντικαταβολή κοστίζει 2,50€ ενώ για αγορές μέχρι 2 κιλά το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00€. Από τα 2 κιλά και πάνω για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,24€/κιλό.

Αποστολές σε Κύπρο

Για παραγγελίες που αφορούν την Κύπρο δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με αντικαταβολή παρά μόνο τραπεζική κατάθεση, ενώ το κόστος των μεταφορικών για μέχρι 2 κιλά ανέρχεται στα 20€. Από τα 2 κιλά και πάνω για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 6,5€/κιλό.


* Οι παραγγελίες για Κύπρο αποστέλλονται Αεροπορικώς και έχουν χρόνο παράδοσης 3-5 εργάσιμες μέρες από την στιγμή της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

* Όλες οι προαναφερόμενες τιμές που ισχύουν για Ελλάδα & Κύπρο συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

* Τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα.